EVEN VOORSTELLEN.....
Deze site wordt niet mee aangepast. U kunt nog wel contact opnemen.
Klik dan HIER
In memoriam
Evelien van Ruitenbeek
geboren 16 augustus 1945 te Den Haag

overleden 15 januari 2016 te Almere

Al vanaf 1982 is het werken op de computer een grote hobby van mij. Ellenlange basic listings intypen om een leuk programma te laten draaien was heel normaal. Spannend was het of het programma dan ook werkte. Meestal niet en zat ik weer uren te zoeken naar de typefout waardoor het programma niet liep.

In 1993 ben ik begonnen met genealogie en bleek mijn computerhobby hierbij goed van pas te komen. Het resultaat is deze homepage met gegevens over de families waar ik onderzoek naar doe.

Op deze website vindt u de families waaraan ik gerelateerd ben. Ik heb er echter voor gekozen om van deze families alleen de basisgegevens te vermelden. Wilt u meer informatie over deze families en/of personen, neem dan contact met mij op.

Om de privacy van nog levende personen te beschermen houd ik mij aan de regel, dat van hen alleen de voornaam en achternaam vermeld worden om toch een compleet overzicht te krijgen van een familie. Mocht er desondanks iemand zijn die van mening is dat zij of hij onterecht op deze site is vermeld, dan kunt u dat via een mail kenbaar maken.
Ik zal er dan voor zorgen dat uw naam en gegevens van de site worden verwijderd.

Wanneer u aanvullingen en/of correcties heeft, zou ik dat graag van u horen. Het kan ook zijn dat u op deze site een familienaam tegenkomt, maar niet de persoon die u zoekt. Stuur me dan toch even een berichtje, want het kan zijn dat ik die persoon wel in mijn bestand heb staan maar waarvan ik (nog) niet weet bij welke familie hij of zij thuishoort.

Dit geboortekaartje werd 71 jaar geleden verstuurd

Laatste wijzigingen: